معاون برنامه ریزی و اقتصادی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی از اعطای سه میلیارد تومان تسهیلات به دامداریهای آسیب دیده ناشی از زلزله در این استان خبر داد.
بهنام فر در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به بروز زلزله شدید در اردیبهشت ماه سال جاری و خسارت به تعدادی از دامداریهای شهرستان بجنورد و مانه و سملقان گفت: طی سفر وزیر کار به این استان در زمان بروز زلزله، مقرر شد تا مبلغ ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به کسب و کار آسیب دیده ناشی از زلزله تعلق گیرد.
وی با بیان اینکه روند اعطای تسهیلات به تازگی آغاز شده است، افزود: تاکنون بیش از سه میلیارد تومان برای ساخت ۸۰ باب دامداری اعطا شده است.
بهنام فر ادامه داد: همچنین زلزله به کانالهای آبیاری و بندهای انحرافی بخش کشاورزی نیز آسیب رسانده بود که اعتبار مورد نیاز برای مرمت و ساخت مجدد آن ها از محل اعتبارات دولتی اختصاص مییابد.
وی تصریح کرد: زلزله اردیبشهت ماه سال جاری ۳۶ میلیار تومان به بخش کشاورزی آسیب وارد کرده بود.