ایران در طرح غذا و کشاورزی اتاق بازرگانی بین‌الملل مشارکت می‌کند

بدون دیدگاه

کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌الملل برای مشارکت در طرح مرکز غذا و کشاورزی ICC اعلام آمادگی کرده و قرار است اجرای آن را با مشارکت کمیسیون کشاورزی اتاق ایران دنبال کند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از اتاق بازرگانی ایران؛ اتاق بازرگانی بین‌الملل (ICC) در نظر دارد چندین هاب در حوزه غذا و کشاورزی در راستای ایجاد شبکه‌ای بین‌المللی در این بخش ایجاد کند. تا کنون ۱۰ کشور عضو، آمادگی خود را برای مشارکت در طرح مذکور اعلام کرده و ایران نیز یکی از کشورهاست.

مشارکت در طرح ایجاد مرکز غذا و کشاورزی ICC گامی در راستای حضور در صحنه جهانی، معرفی توانمندی‌های کشاورزی کشور به دنیا، ارائه خدمت و دریافت آن از سایر شرکت‌ها وموسساتی که قرار است در چارچوب طرح موردنظر وارد این شبکه شوند، خواهد بود.

در این رابطه محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی از ضرورت مشارکت با این کمیسیون برای تنظیم اقدامات ساختاری و محتوایی این طرح خبر داد.

بر اساس اظهارات او قرار است ۲۹ نوامبر برابر با ۸ آذر، وبیناری از سوی ICC به منظور تشریح اقدامات انجام شده و رویکرد کمیته‌های ملی برای طرح مذکور برگزار شود . در این وبینار هر کمیته باید پروژه خود و شیوه اجرای طرح را برای مرکز غذا و کشاورزی ICC اعلام کند.

خراعی ادامه داد: هر کمیته باید ۵ موسسه و ۳۰ شرکت را در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی معرفی کند تا این موسسات و شرکت‌ها در قالب مرکز غذا و کشاورزی ICC با یکدیگر آشنا شده و از خدمات هم بهره ببرند. این یک شبکه جهانی در حوزه کشاروزی است و مشارکت در آن منافع قابل توجهی برای حوزه کشاورزی کشور در پی دارد. در این طرح ۵ موسسه نقش محوری دارند و شرکت‌های علاقه‌مند، قادر خواهند بود محصولات، خدمات و لوگوهای خود را در سطح دنیا معرفی ‌کنند..

‏ دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌الملل تاکید کرد: طرح ICC می‌تواند فرصتی را فراهم کند تا در چارچوب آن به بازارهای جهانی ورود کنیم. باید از این موقعیت‌ها بهره ببریم. ایران با این امکان می‌تواند برای رسیدن به دیگر اهداف خود نیز برنامه‌ریزی کند. این‌گونه به صورت رسمی با همتایان خود در دنیا آشنا می‌شویم و خودمان را معرفی می‌کنیم.

احمدعلی کیخا، مشاور کمیسیون کشاورزی اتاق ایران درباره تبدیل ایران به هاب کشاورزی و غذا با توجه به نیاز و علاقه در بین کشورهای همسایه از یک سو و ظرفیت‌های موجود در ایران از سوی دیگر، گفت: باید علاوه بر اینکه چنین تصمیم‌گیری و هدف‌گذاری در کشور وجود دارد، باید به این نکته توجه کنیم که از منظر بین‌المللی به چه زیرساخت‌ها و به چه میزان هزینه نیاز داریم.  نگاه ICC بین‌المللی است و باید برای موفقیت در این طرح رویکرد و نگاه خود را جهانی و بلنددت کنیم.

به اعتقاد او ابتدا باید زیرساخت‌های موردنیاز برای تحقق این هدف را شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی کنیم. لازم است در این حوزه از مشارکت بنگاه‌های بزرگ صنایع غذایی استفاده کنیم. بدین‌ترتیب در این سرمایه‌گذاری مهم سهیم می‌شوند. در این بین توجه به بستر دیجیتال بسیار اهمیت دارد. اتاق ایران باید با همین رویکرد وارد عمل شده و بدون فوت وقت کار را جلو ببرد.

محسن امینی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران با استقبال از این برنامه‌ریزی به تشریح مجموعه اقداماتی که در این حوزه انجام شده و تا فرصت باقی مانده انجام می‌شود، پرداخت.

به اعتقاد این فعال اقتصادی لازم است نشستی با شرکت‌ها و نهادهایی که می‌توانند در این طرح همراهی لازم را داشته باشند، ترتیب دادو جزئیات را با  آنها درمیان گذاشت.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران همچنین پیشنهاد استفاده از ظرفیت اتاق تعاون را در این حوزه مطرح کرد.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: اتاق بازرگانی ایران

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *