دبیر انجمن صنایع چای: در تامین چای نیاز به حمایت داریم

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=136778
زمان خواندن 3 دقیقه

هادی فصیحی دبیر انجمن صنایع چای استان تهران با بیان اینکه در بحث تامین چای نیاز به حمایت دولت داریم، گفت: اگر حمایت نشویم در تولید و تامین چای با مشکل مواجه خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، هادی فصیحی درباره تامین چای مورد نیاز کشور افزود: بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ و ۴۵ روزه در بحث صنایع چای دچار مشکلاتی شدیم، که اکنون امکان واردات ما بسیار کاهش پیدا کرده است. 

وی با بیان اینکه در بحث واردات کالا بسیار چالش داریم ادامه داد: اکنون مسیر حمل و نقل و لجستیک دچار مشکل شده است و به سختی بار وارد کشور می‌شود. 

دبیر انجمن صنایع چای استان تهران گفت: اگر حمایت‌های مسئولان نباشد ما در بخش تولید چای با مشکل مواجه خواهیم شد؛ بنابراین نیاز به همکاری معاونت توسعه منابع بازرگانی وزارت جهاد هستیم. 

وی با بیان اینکه در بحث قیمت گذاری نیز مشکل داشتیم افزود: علیرغم درخواست‌هایی که داشتیم در بحث مابه التفاوت ریالی قیمت ارز بعد از جراحی اقتصادی دی ماه ۱۴۰۴ باری که وارد کشور شد و به دست مردم رسید. اکنون مابه التفاوت ریالی آن را دریافت نکرده‌ایم و درخواست پرداخت داریم.

فصیحی گفت: از دفتر رییس جمهور و معاون اول این موضوع را خیلی پیگیری کردیم، متاسفانه تاکنون هیچ بازخورد و خروجی نداشته است. دوباره از دست اندرکاران درخواست می‌کنیم که پیگیر رفع این مشکلات انجمن صنایع چای استان تهران باشند.
 
وی افزود: انجمن صنایع چای، ۹۰ درصد قفسه فروشگاه‌ها و چرخه تولید و توزیع چای در کشور را در اختیار دارد که درخواست حمایت مسئولان و رفع مشکلات پیش روی صنایع چای را داریم.

دبیر انجمن صنایع چای استان تهران درباره کاهش محدودیت‌های انرژی نیز گفت: همچنان در شهرک‌های صنعتی با قطعی برق صنایع مواجهیم، اما بعد از دستور رئیس جمهور این محدودیت‌ها کاهش پیدا کرده و اخیر نیز از محدودیت‌ها از سه روز در هفته به یک روز رسیده است. 

وی با بیان اینکه بحث تامین انرژی صنایع بویژه صنایع کوچک و شهرک‌ها باید در اولویت باشد افزود: امیدواریم که با گذار از پیک مصرف برق دیگر شاهد قطع برق صنایع نباشیم./صداوسیما

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *