به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ هانی تحویلزاده گفت: بنابر آمار ماهانه حدود ۶ میلیون قوطی شیرخشک نیاز داریم که با بازگشت تولید به حالت عادی و فعالیت ۵ کارخانه تولیدکننده شیرخشک، مسئله کمبود جبران می شود.
او با بیان اینکه پتانسیل تولید سالانه ۱۲۳ میلیون قوطی شیرخشک نوزاد را داریم، افزود: بنابر آمار حداکثر مصرف ۸۰ میلیون قوطی شیرخشک در سال است.
تحویلزاده ادامه داد: طبق آمار تا ۲ سال گذشته، ۵۰ میلیون قوطی شیرخشک در سال مصرف می شد که پرداخت یارانه با ارز ترجیحی موجب شده تا بخشی از این محصول به آن سوی مرزها قاچاق شود، درحالیکه با اصلاح یارانه همانند دیگر کالاها، دیگر شاهد قاچاق و هدررفت نیستیم.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با بیان اینکه ۱۵ درصد مواد اولیه شیرخشک نوزاد در داخل تامین می شود، گفت: ۱۵ درصد شیرخشک بدون چربی از تولید داخل استفاده می شود و مابقی مواد اولیه همچون آب پنیر تصفیه شده و لاکتوز از خارج تامین می شود که با سرمایه گذاری و ایجاد زنجیره تولید آب پنیر اصلاح شده و حذف قیمت گذاری دستوری امکان تامین مواد اولیه در داخل وجود دارد.
سرویس خبری: صنعت غذا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان