رئیس سازمان دامپزشکی: هیچ انحصاری در صنعت بسته بندی گوشت وجود ندارد

بدون دیدگاه

سید محمد آقامیری تاکید کرد خط قرمز ما، سلامت مردم است. به مغازه‌ها به شرط استخدام ناظر بهداشتی، مجوز قطعه بندی می‌دهیم، هیچ انحصاری وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی در برنامه صف اول در پاسخ به این پرسش که زیاد بودن تعداد شرکت‌های بسته بندی و قطعه بندی گوشت می‌تواند در پایین آوردن قیمت‌ها موثر باشد، گفت: خط قرمز ما، سلامت مردم است. ما به مغازه‌ها به شرط استخدام ناظر بهداشتی، مجوز قطعه بندی می‌دهیم، هیچ انحصاری وجود ندارد.

وی بیان کرد: هر تعداد شرکت قطعه بندی و بسته بندی که براساس ضوابط و استخدام ناظر بهداشتی، مجوز بخواهند در مضربی از ثانیه به آن‌ها می‌دهیم. برای ما خیلی بهتر است که مرغ بسته بندی با برچسب به دست مردم برسد، برای آنکه قابل رهگیری است. اما مغازه‌های مرغ فروشی که قطعه فروشی می‌کنند به عبارتی، سینه و ران را جدا می‌کنند و می‌فروشند، به علت نداشتن ناظر بهداشتی، مجوز این کار را ندارند. در همین حال، به بسیاری از کشتارگاه‌ها که ناظر بهداشتی دارند، مجوز قطعه بندی دادیم. شرکت‌های زیادی هم هستند که قطعه بندی و بسته بندی می‌کنند، اما برند نشدند. یک تعداد شرکت هم که فعالیت زیادی داشتند، در بازار برند شدند.

این مقام مسئول در جواب به این سئوال که یکی از راهبرد‌های دولت، بحث صدور مجوز‌ها به صورت برخط است؛ سازمان دامپزشکی در اجرای این راهبرد در چه مرحله‌ای است؟، اذعان کرد: ما نیز همانند سایر دستگاه ها، مجوز‌ها به صورت برخط و از طریق سامانه صد درصد صادر شود. آمار دقیقی ندارم، اما احتمالا در ۲۰ روز گذشته حدود ۱۰ – ۱۲ مجوز با همین روش صادر شده است. اگر کسی هم تمایلی به گرفتن مجوز از طریق سامانه نداشت، لازمست که بداند برای گرفتن مجوز واردات یک واکسن یا برای ثبت یک دارو تولید داخل در سازمان دامپزشکی چه مدت باید صبر کند. ما ادعا می‌کنیم که خادم مردم هستیم، بنابراین رضایت مردم، شرط اول ماست.

آقامیری درخصوص انتشار یک فیلم ویدئویی در فضای مجازی درباره کشتار یک تعداد مرغ بدون نظارت سازمان دامپزشکی گفت: با دقت این موضوع را بررسی کردیم. ما هیچ کشتارگاهی بدون ناظر شرعی نداریم. در هر کشتارگاهی یک روحانی مقیم داریم که براساس آموزش ها، نظارت دقیق می‌کند؛ قطعاً این اتفاقات در کشتارگاه نمی‌افتد. همانطور که در فیلم مشاهده کردید اگر هم در یک مکانی به دور از چشم ناظران بهداشتی اتفاقی بیافتد و متوجه شویم، حتماً با ابزار‌های قانونی با آن شخص برخورد، و متخلف را به دادسرا معرفی می‌کنیم.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: برنامه صف اول

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *