قاسم محمدی گفت: رشد حجم مبادلات و تراز تجاری و ایجاد انگیزه مضاعف برای سرمایه گذاران حاصل اتصال راه آهن پارس آباد مغان به ایمیشلی جمهوری آذربایجان خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، قاسم محمدی رئیس هیئت مدیره کشت و صنعت مغان در مصاحبه با تلویزیون بین المللی سحر اتصال راه آهن پارس آباد به ایمیشلی جمهوری آذربایجان به شکل بارانداز ریلی را فرصت جدیدی برای تعمیق روابط و گسترش مناسبات با کشورهای همسایه دانست و گفت : تاسیس پارک صنایع مشترک ، ایجاد مشاغل جدید ، افزایش میزان تردد مسافر و گردشگر بین دو کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان از جمله اتفاقات خوبی است که تحقق پیدا خواهد کرد .
محمدی رشد تراز تجاری و رشد حجم مبادلات بین دو کشور را زمینه ساز علاقمندی و انگیزه مضاعف برای سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی عنوان کرد و افزود : کشت و صنعت مغان و سایر شرکتهای وطنی با تولیدات متنوع و محصولات با کیفیت می توانند به نحو احسن و شایسته بازار ۲۵۰ میلیون نفری کشورهای حوزه قفقاز را پوشش دهند که این موضوع برای ارز آوری و رونق اقتصاد استان اردبیل و کشور بسیار حائز اهمیت است.
سرویس خبری: کشاورزی
منبع: شبکه بین المللی سحر