رونق صادرات محصولات کشاورزی ایران به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس/صادرات تره‌بار به کویت آغاز شد

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=47222
زمان خواندن 1 دقیقه

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران از صادرات نخستین محموله تره‌بار و محصولات کشاورزی ایران به کویت، در دوران شیوع کرونا، خبر داد.

حمید زادبوم گفت: با توجه به همه‌گیر شدن ویروس کرونا، برخی از کشور‌های همجوار همچون کشور‌های حاشیه خلیج فارس از جمله کویت، مرز‌های ورودی خود را بر روی واردات کالا‌ها بسته بودند.

وی افزود: خوشبختانه طی روز‌های گذشته، محموله‌ای به وزن ۵۰۰ تن از محصولات کشاورزی کانتینری یخچالی از مبدا بندر دیر در استان بوشهر به بندر الشویخ در کویت حرکت کرد.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اضافه کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی کشور در سال جاری، تولیدات محصولات کشاورزی نسبت به سال گذشته مطلوب بوده و در حال حاضر به کشور‌های همجوار صادر می‌شود.

گفتنی است؛ بنا بر اطلاعات به دست آمده، محصولات کشاورزی به صورت قابل ملاحظه‌ای به کشور‌های امارات متحده عربی، عمان، قطر صادر می‌شود که کویت نیز به این کشور‌ها اضافه شده است.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *