قیمت برنج پاکستانی به ۱۴۵هزار تومان کاهش یافت

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=130188
زمان خواندن 1 دقیقه

بر اساس اعلام رئیس اتاق اصناف تهران، قیمت برنج پاکستانی با اشباع عرضه از ۱۹۰ به ۱۴۵هزار تومان کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از تسنیم در حالی که در گذشته و حتی قبل از حذف ارز ترجیحی برنج پاکستانی در بازار با وجود قیمت ۶۰هزارتومانی بیش از ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسید، قیمت این محصول اکنون بعد از حذف ارز ترجیحی در بازار کاهش یافته است.

حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران در این ارتباط اظهار داشت: هر کیلوگرم برنج که پیش از این تا ۱۹۰ هزار تومان به فروش می‌رفت با افزایش توزیع و اشباع در بازار به ۱۴۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

دلیل کاهش قیمت این محصول به موضوع عرضه و تقاضا برمی‌گردد به‌طوری که بعد از حذف ارز ترجیحی واردات این محصول (که در ماه‌های گذشته انجام شده است) میزان اختصاص ارز و واردات این محصول افزایش یافته است.

با وجود افزایش بالای نرخ پایه ارز این محصول، اما طرف عرضه افزایش یافته است؛ در گذشته این محصول در حجم کم و به‌اصطلاح قطره‌چکانی در بازار عرضه می‌شد که این امر قیمت آن را افزایش داده بود.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: تسنیم

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =