عطاالله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران اعلام کرد: قیمت خرید تضمینی گندم سهشنبه در جلسه شورای قیمتگذاری نهایی و اعلام میشود.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: در روز سه شنبه جلسه شورای قیمت گذاری برگزار و قیمت خرید تضمینی گندم به طور قطعی اعلام می شود.
به گفته وی، با توجه به جلسات کارشناسی اخیر، قیمت خرید تضمینی گندم در جلسه آتی اعلام می شود و با آغاز سال زراعی و تاخیر در اعلام نرخ، آسیب به کشت وارد می کند، اما امیدواریم سطح کشت همانند سال قبل باشد.
هاشمی ادامه داد: اگر روز سه شنبه در جلسه شورا قیمت گندم مشخص شود، در نرخ گذاری سایر محصولات مشکلی نداریم چراکه مابقی محصولات اساسی مشمول قیمت گذاری، قیمت آن برمبنای ضریبی از گندم تعیین می شود.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه نوسانات نرخ ارز و عدم ثبات و کنترل نرخ ارز به تولیدکننده آسیب جدی می زند، افزود: از شورای قیمت گذاری و دولت انتظار داریم قیمت خرید تضمینی محصولات برمبنای تغییرات تورم، افزایش و کاهش تورم دستخوش تغییرات قرار بگیرد.
براساس اهداف برنامه هفتم در ۵ محصول اساسی باید به خودکفایی حداکثری برسیم که برای دستیابی به این امر مهم باید حمایت های ویژه ای از قانون خرید تضمینی و کشاورزان صورت بگیرد، در غیراین صورت خودکفایی به این امر امکان پذیر نیست.
سرویس خبری: کشاورزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان



































