مجتبی عالی گفت: با آزادسازی صادرات در مرحله نخست قرار است که ۵۰ هزار راس دام به قطر صادر شود.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجتبی عالی گفت: میزان صادرات بر عهده پشتیبانی امور دام است و باید در حدی صادر شود که تنظیم بازار داخل تحت شعاع قرار نگیرد.
عالی متوسط قیمت قیمت هر کیلو دام سبک و سنگین در سطح کشور را ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان اعلام کرد.
مدیر عامل اتحادیه دامداران گفت: با اصلاح نظام یارانه و افزایش هزینه های تولید انتظار می رود که دام به نرخ واقعی برسد تا ضرر و زیان دامدارانجبران شود.
بنابر اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه یک هزار و سیصد و نود و نه به شماره ۱۸۰.۶۷۸۲۶ مورخ ۱۳۹۹.۹.۱۲ مجلس شورای اسلامی، شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، در راستای اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانهها و حمایت از تولید کنندگان دام در مقابله با شرایط خشکسالی در سال ۱۴۰۱ در جلسه مورخ ۱۴۰۱.۳.۲۴ تصویب کرد.
روز گذشته شیوه نامه صادرات دام سبک و سنگین به سازمان دامپزشکیو گمرک ابلاغ شد که مدیر عامل اتحادیه دامداران امیدوار است که با صادرات دام مازاد، بازار به تعادل برسد.
سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان