قاسمی با اشاره به اینکه نیازی به خرید حمایتی ماهی نیست، گفت: خرید حمایتی ماهی تنها در شرایط خاص باید صورت گیرد.
ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید میگو اظهار کرد: علی رغم شیوع بیماری لکه سفید، پرورش دهندگان یاد گرفتند که در کنار این بیماری به امر تولید بپردازند.
او افزود: با گسترش شیوع ویروس گرونا نگران بازار هستیم چرا که با نوسان قیمت در بازارهای جهانی، صادرات محدود شده است.
قاسمی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد میگوی پرورشی صادراتی است، بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد میگوی دریایی مصرف داخل میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تولید میگو با مدت مشابه سال قبل تفاوتی ندارد، بیان کرد: امسال همانند سال گذشته، تولید میگو به ۳۰ هزار تن میرسد.
خرید حمایتی ماهی در شرایط خاص باید صورت گیرد
این مقاممسئول در بخش دیگر اظهارات خود در واکنش به خرید توافقی ماهی بیان کرد: بنده به شدت با این امر مخالف هستم و دلیل این مخالفت هم این است که تولید باید برای بازار صورت گیرد.
او ادامه داد: ما هنوز نتوانستهایم در بازار داخل فرهنگ سازی کنیم و مصرف محصولات شیلاتی را آنطور که باید، ترویج کنیم چگونه میتوانیم برای این محصولات بازاریابی کنیم؛ به فرض مثال که امسال دولت این محصولات را خریداری کند برای سالهای آینده چه خواهد کرد؟ بنابراین ما باید تولید هدفمند انجام دهیم. در شرایط کنونی کشور، هر یک ریال و هر یک دلار برای ما بسیار ارزشمند است.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش آبزیان در پایان با اشاره به اینکه خرید حمایتی ماهی در شرایط خاص باید صورت گیرد، تصریح کرد: دولت اگر منابع مالی کافی در اختیار دارد، مطالبات گندمکاران را تسویه کند؟ چرا که گندم یک کالای استراتژیک است که امنیت غذایی کشور به آن وابسته است و عدم پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان ممکن است چالشهای جدی در امنیت غذایی ایجاد کند.
سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان