اهم اخبار

نمایشگاه EIMA Agrimach به دهلی نو باز می‌گردد/ افزایش ۲۳.۴ درصدی فروش تراکتور در هند

بدون دیدگاه

نمایشگاه کشاورزی مکانیزه هند در سال ۲۰۲۵، که توسط فدراسیون تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی ایتالیا (FederUnacoma) و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی و صنایع هند (FICCI) حمایت می‌شود، از ۲۷ تا ۲۹ نوامبر ( ۶ تا ۸ آذر ۱۴۰۴ خورشیدی) در دهلی نو برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، از دفتر مطبوعاتی رویداد بین المللی ایما eima، این رویداد همچنین فرصتی مهم برای روابط ایتالیا و هند خواهد بود که اخیراً موضوع یک مجمع بین‌المللی بوده است. بازار این بخش در هند در سال ۲۰۲۴ با کاهش مواجه شد، اما در سه‌ماهه اول سال جاری شاهد رشد قابل‌توجهی بوده است.

نهمین دوره نمایشگاه سالانه EIMA Agrimach، که توسط FederUnacoma و FICCI و با همکاری وزارت کشاورزی هند سازمان‌دهی شده است، از ۲۷ تا ۲۹ نوامبر ۲۰۲۵ در شبه‌قاره هند برگزار خواهد شد.

این رویداد که برای اولین بار در سال ۲۰۰۹ میلادی برگزار شد و در دو دوره اخیر در «بنگلور» بود که امسال به دهلی نو باز می‌گردد. منطقه نمایشگاهی Mela Ground در مؤسسه تحقیقات کشاورزی هند (IARI)، معروف به مؤسسه «پوسا»، میزبان این رویداد خواهد بود.

EIMA Agrimach هند، نمایشگاه اصلی این کشور در زمینه مکانیزاسیون کشاورزی است که شرکت‌های پیشرو در بخش فناوری کشاورزی، تولیدکنندگان تراکتور و تجهیزات، ارائه‌دهندگان راه‌حل‌های کشاورزی دقیق و فعالان بخش کشاورزی – غذایی از سراسر جهان را گرد هم می‌آورد. این رویداد بستری منحصربه‌فرد برای بررسی آخرین پیشرفت‌ها در اتوماسیون کشاورزی، فناوری‌های هوشمند مزرعه، راه‌حل‌های پهپادی در کشاورزی، سیستم‌های برداشت و آبیاری، و تجهیزات کشاورزی پایدار ارائه می‌دهد.

با انتظار حضور بیش از ۴۰ هزار بازدیدکننده حرفه‌ای و برگزاری جلسات تخصصی مرتبط با صنعت، این نمایشگاه – که شرکت‌های متعددی به‌عنوان غرفه‌دار در آن شرکت می‌کنند – فرصت‌هایی برای شبکه‌سازی، ایجاد اتحادهای استراتژیک و مشارکت‌های جهانی در بخش ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی هند فراهم می‌کند.

همکاری بین ایتالیا و هند اخیراً با برگزاری مجمع علمی و کارآفرینی ایتالیا – هند، که توسط وزارت امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا و با همکاری آژانس تجارت ایتالیا (ICE) در تاریخ ۱۰ و ۱۱ آوریل ۲۰۲۵ ( ۲۱ و ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۴ خورشیدی) در دهلی نو برگزار شد، تقویت گردید.

این رویداد فرصتی برای شرکت‌ها و نهادهای دو کشور فراهم کرد تا فرصت‌های ملموسی برای توسعه روابط اقتصادی- تجاری و علمی- فناوری بین دو کشور بررسی کنند. روز اول شامل میزگردهای تخصصی صنعتی و روز دوم شامل جلسه عمومی مجمع با حضور وزرای امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی و دانشگاه و تحقیقات ایتالیا، آنتونیو تاجانی و آنا ماریا برنینی، رئیس آژانس تجارت ایتالیا، ماتئو زوپاس، و نمایندگان دولت هند بود.

این رویداد به‌عنوان بخشی از برنامه اقدام استراتژیک مشترک ایتالیا – هند برای سال‌های ۲۰۲۵-۲۰۲۹، که توسط نخست‌وزیر ایتالیا، خانم جورجیا ملونی ، Giorgia Meloni و همتای هندی‌اش، نارندرا مودی، Narendra- Modi در جریان اجلاس G20 در برزیل در سال ۲۰۲۴ راه‌اندازی شد، برگزار گردید. داویده گالاراته از دپارتمان رویدادهای FederUnacoma در این مجمع شرکت کرد و با نمایندگان نهادی هند و ایتالیا برای تعریف و ترویج این رویداد دیدارهایی داشت.

ترویج این رویداد در هفته‌های آینده با یک تور تبلیغاتی ادامه خواهد یافت تا EIMA Agrimach به نهادها، رسانه‌ها و فعالان اقتصادی در مناطق مختلف هند معرفی شود. این در حالی است که بازار هند، با پتانسیل گسترده خود، در سال ۲۰۲۴ میلادی کاهش اندک یک و نیم درصدی در فروش تراکتور با ۹۰۱ هزار و ۶۶۸ دستگاه ثبت کرد، اما در سه ‌ماهه اول سال ۲۰۲۵ میلادی با رشد ۲۳.۴ درصدی، ۲۰۰ هزار و ۶۶۶ دستگاه جدید به این بخش اضافه شده است.

خبرنگار: علیرضا صفاخو

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *