وزیر جهاد کشاورزی: رصد مداوم اقلام پُرمصرف در بازار ضروری است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=123548
زمان خواندن 1 دقیقه

نوری قزلجه با تاکید بر اینکه رصد مداوم اقلام پرمصرف در بازار ضروری است، گفت: جلسات ستاد امنیت غذایی همچنان با قدرت و برنامه ریزی موثر برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، از وزارت جهاد کشاورزی؛ غلامرضا نوری قزلجه در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی گفت: اخلال در امنیت غذایی کشور و ایجاد نارضایتی در مردم از اهداف دشمن در جنگ تحمیلی بود که با تدابیر هوشمندانه ناکام ماند.

وزیر جهاد کشاورزی از تولیدکنندگان، مدیران وزارتخانه، اصناف و مردم طی ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران به خاطر همدلی و انسجام برای تامین امنیت غذایی قدردانی کرد.

نوری قزلجه تصریح‌کرد: سازوکار جمع آوری آمار تولیدات محصولات کشاورزی باید به‌روزرسانی شود.

وی افزود: سازمان تعاون روستایی و اتاق تعاون در کاهش واسطه‌ها و رساندن محصولات با قیمت مناسب‌ به مصرف‌کنندگان نقش تاثیرگذاری دارند.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *