پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن برنج برای امسال

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=120928
زمان خواندن 2 دقیقه

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال  حدود ۲ تا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن برنج تولید شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در گفت وگوی خبر ۱۴  اظهارداشت: با توجه به سختی کار در برنج کاری، با کمک فناوری‌های جدید مشکلات مرتفع شده است.

به گفته وی، در استان‌های شمالی گیلان، مازندران و بخشی گلستان حدود هزارهکتار کشت برنج خواهیم داشت که ۹۰ درصد آن توسط ماشین انجام می‌شود.

مهاجر ادامه داد: با توجه به خشکسالی پیش رو به کشاورزان توصیه می‌شود که در استان‌های کم آب از کشت برنج خودداری کنند.

معاون امور زراعت درباره آخرین وضعیت تولید برنج بیان کرد: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال  حدود ۲ تا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن برنج تولید شود.

معاون وزیر جهاد نیاز سالانه کشور را با احتساب سرانه مصرف ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: با برآورد تولید داخل، یک میلیون تن کسری نیاز کشور باید از طریق واردات تامین شود. گفتنی است شرایطی ایجاد کردیم تا کشاورزان بتوانند با قیمت مناسب محصول خود را بفروش رسانند و همواره خریداران با قیمت عادلانه خریداری کنند.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *