افزایش قیمت نهاده‌های دامی، بازار گوشت را دچار معضل می‌کند

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=124433
زمان خواندن 2 دقیقه

رییس بنیاد ملی گندمکاران گفت: برخی از مسئولان در تامین نهاده دامی عملکرد درست نداشتند و این امر احتمالا منجر به افزایش قیمت فرآورده‌های دامی در ماه آینده خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از مهر، تیر ماه بود که عضو هیئت‌مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور هشدار داد، مشکلات بازار نهاده‌های دامی تا ۴۵ روز آینده خودش را نشان می‌دهد.

محمدمهدی نهاوندی اعلام کرده بود، در جریان تأمین نقدینگی این کالای اساسی تغییراتی به وجود آمده که نظم تأمین و توزیع را بهم زده است. چرا امروز با وجود افزایش واردات این محصولات در بازار گران شده‌اند؟

عطاالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم کاران درباره وضعیت تولید جو در کشور اظهار کرد: قابل کتمان نیست که برخی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در تأمین نهاده دامی عملکرد درست نداشته و این امر منجر به افزایش قیمت فرآورده‌های دامی در ماه آینده خواهد شد.

وی افزود: امروز در بازار هر کیلو گرم کاه ۱۰ هزار تومان، جو ۲۵ هزار تومان، ذرت بین ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان و سویا هم بالای ۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی یادآور شد: این قیمت‌ها گویای این است که در بازار نهاده‌های دامی مشکلاتی به وجود آمده که نرخ‌ها در حال افزایش است.

این مسئول صنفی گفت: به عنوان مثال، فقط در جو شاهد افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت آن نسبت به سال گذشته هستیم.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: مهر

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *