تامین نیاز کشور به بذرهای اصلاح‌شده از سوی دانش‌بنیان‌ها

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=96197
زمان خواندن 2 دقیقه

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته است بخشی از نیاز کشاورزی کشور به بذرهای اصلاح شده را با تولیدات داخلی تامین کند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، علیرضا سبحانی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این مجموعه تامین کننده بذرهای اصلاح شده است، گفت: این شرکت اولین بذرهای اصلاح شده خربزه را در کشور تولیدکرده است و در حال حاضر دارای مجوز رسمی و انحصاری تولید بذر خربزه اصلاح شده خاتونی و خربزه درگزی از مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر است.

سبحانی با اشاره به تنوع بذرهای اصلاح شده تولیدی در این شرکت‌ دانش‌‎‌بنیان، ادامه داد: از جمله این بذرها می‌توان به خربزه، پیاز، تیل سبز، لوبیا سبز، هندوانه آجیلی و ذرت شیرین اشاره کرد.

این فعال حوزه فناوری ضمن اشاره به عملکرد و خصوصیت کیفی برتر، قیمت مناسب‌تر، پشتیبانی و مشاوره در مقایسه با ارقام وارداتی، گفت: کیفیت مطلوب میوه، شبکه‌بندی، رنگ مناسب یکنواختی و بازارپسندی از مهم‌ترین ویژگی‌های محصولات دانش‌بنیان این شرکت است.

سبحانی با اشاره به نمایندگان و عاملین فروش، سفارش‌های صورت گرفته توسط شرکت و حلقه کسب و کار ایجاد شده اشتغالزایی صورت گرفته توسط این مجموعه را بسیار بالا دانست.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با تاکید بر اینکه حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری منجر به رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق می‌شود، اظهار کرد: حمایت‌های معاونت در جلوگیری از ورود بذرهای خارجی، جلوگیری از تولید بذرهای غیر مجاز و تقلبی، در نظر گرفتن تسهیلات مالی و ارائه وام به منظور توزیع بذر بین کشاورزان در رونق شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار تاثیرگذار است.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *