در پاییز ۹۷؛ تعداد دام سبک در دامداری‌های کشور افزایش یافت

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=32875
زمان خواندن 1 دقیقه

بر اساس طرح آمارگیری، در مهرماه۹۷ تعداد ۳۷.۵ میلیون رأس گوسفند و بره و ۱۴.۵ میلیون رأس بز و بزغاله در دامداری‌ها موجود بوده که نسبت به مهرماه ۹۳ به‌ ترتیب ۲۰درصد و ۱۷.۶درصد افزایش یافته است.

 

به گزارش اگروفودنیوز؛ مرکز آمار ایران گزارش فصلی تغییرات ماهانه تعداد دام سبک در پاییز سال جاری را منتشر کرد. بر اساس نتایج اولیه این آمارگیری، در مهر ماه سال جاری تعداد ۳۷.۵ میلیون رأس گوسفند و بره و ۱۴.۵ میلیون رأس بز و بزغاله در دامداری‌های کشور موجود بوده که نسبت به زمان مشابه در سال ۱۳۹۳، به‌ترتیب ۲۰ و ۱۷.۶ درصد افزایش یافته است.

تعداد گوسفند و بره در آبان و آذر امسال به‌ترتیب به ۳۹.۶ و ۴۰ میلیون رأس، و تعداد بز و بزغاله در همین مدت به ۱۴.۹ و ۱۵.۴ رسیده است.

بررسی ترکیب گله و زایش دام‌ها نشان می‌دهد که روند افزایش جمعیت دام سبک کشور در ماه‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

 

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *