حمیدرضا اسکندری گفت: ذخایر برنج کشور به کمتر از ۱۰۰ هزار تن رسیده و قیمت برنج ایرانی تا فروردین ممکن است به یک میلیون تومان برسد.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، حمیدرضا اسکندری، رئیس انجمن واردکنندگان برنج ایران وضعیت بازار برنج در کشور را بحرانی توصیف کرد. او با اشاره به نامه این انجمن به رئیس جمهور گفت: ما در این نامه هشدار داده بودیم که وضعیت برنج در کشور به سمت وخامت پیش میرود و خواستار حذف ارز ترجیحی شدیم، اما متأسفانه گوش شنوایی وجود نداشت.
اسکندری افزود: صنف واردکنندگان برنج در بدترین شرایط ممکن قرار دارد و مطالبات صنف از دی ماه سال گذشته پرداخت نشده است. رقم مطالبات بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو است.
رئیس انجمن واردکنندگان برنج ادامه داد: در حالی که نزدیک به ماه مبارک رمضان و ایام عید هستیم، قیمت برنج ایرانی در فروشگاههای زنجیرهای به کیلویی ۸۰۰ هزار تومان رسیده است و پیشبینی میکنم این عدد تا فروردین به یک میلیون تومان برسد، زیرا تأمینکنندگان خارجی از جمله پاکستان و هند پاسخگوی نیاز بازار ایران نیستند.
او با اشاره به وضعیت ذخایر استراتژیک گفت: ذخایر برنج در کشور به زیر ۱۰۰ هزار تن رسیده است، در حالی که پیش از عید و ماه مبارک باید حداقل ۳۰۰ هزار تن موجودی داشته باشیم. برای سال آینده نیاز ما حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج است که در شش ماه اول، یک میلیون تن آن باید وارد شود.
اسکندری تأکید کرد: با تأخیر ۱۳ ماهه تأمینکنندگان خارجی در تسویه حسابها، واردکنندگان ایرانی با مشکلات جدی مواجه هستند و خواستار پیگیری فوری مسئولان برای جلوگیری از وخیمتر شدن وضعیت بازار هستیم.
سرویس خبری: صنعت غذا



































