مهندس مسعود بختیاری:
صنعت غذا نیازمند وحدت رویه و تسهیلگری مشابه حوزه دارو است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=127531
زمان خواندن 3 دقیقه

مهندس بختیاری در نشست کمیسیون صنایع غذایی: نگاه بین‌المللی و وحدت تصمیم‌گیری رمز جهش صادرات صنعت غذا است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز)، مهندس مسعود بختیاری، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، در نشست مشترک این کمیسیون با رئیس و مدیران سازمان غذا و دارو با قدردانی از عملکرد دکتر پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: از زمان تصدی مسئولیت ایشان، شاهد تحولی مثبت در تعامل میان دولت و بخش خصوصی بوده‌ایم و این همکاری سازنده جای تقدیر دارد.

بختیاری ضمن تشکر از کمیسیون صنایع غذایی اصفهان برای برگزاری منظم نشست‌های تخصصی، اظهار داشت: صنعت غذا ظرفیت بالایی برای توسعه صادرات دارد، اما تحقق این ظرفیت نیازمند تأمین مستمر مواد اولیه، تسهیل تولید و اصلاح مقررات با رویکرد صادرات‌محور است. مقررات ما باید با نگاه بین‌المللی بازنگری شود تا تولیدکنندگان بتوانند در فضای رقابتی جهانی فعالیت کنند.

رپیس سندیکای صنایع کنسرو ایران افزود: در حالی که حوزه دارو از وحدت رویه و مدیریت متمرکز برخوردار است، در بخش غذا دستگاه‌های متعددی تصمیم‌گیر هستند و همین مسئله مانع چابکی و یکپارچگی در سیاست‌گذاری می‌شود. امیدواریم با رویکرد جدید سازمان غذا و دارو، شاهد رفع موازی‌کاری‌ها و هماهنگی بیشتر باشیم.

بختیاری با اشاره به ضرورت تسهیل فرآیندهای صدور مجوزها گفت: در بسیاری از کشورها پروانه ساخت به‌صورت کلی و بر اساس استانداردهای واحد صادر می‌شود، اما در ایران تعدد پروانه‌ها و فرآیندهای اداری طولانی، تولیدکنندگان را با چالش روبه‌رو کرده است. در جلسات اخیر با سازمان غذا و دارو، به تفاهمی رسیدیم که بر اساس آن، یک پروانه ساخت مادری صادر شود و سایر مجوزها در قالب پروانه‌های دختری توسط مسئولان فنی شرکت‌ها ثبت گردد.

وی افزود: این تفاهم، گامی مؤثر در جهت اصلاح فرآیندها، کاهش بروکراسی و تسهیل فضای کسب‌وکار است و می‌تواند الگویی موفق از همکاری بخش خصوصی و دولت باشد.

در پایان، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران از سازمان غذا و دارو بابت طراحی نرم‌افزار جدید صدور مجوزها تقدیر کرد و گفت: این سامانه می‌تواند بسیاری از فرآیندهای اداری را تسهیل و شفاف کند و به نفع تولیدکنندگان و خود سازمان باشد.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *