فروش تخم مرغ کمتر از نرخ مصوب در حال انجام است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=99509
زمان خواندن 1 دقیقه

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری کماکان ۲ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا کاشانی گفت: قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۴۵ تا ۴۶ هزار تومان است که کماکان کمتر از نرخ مصوب ۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود.

او نرخ منطقی هر عدد تخم مرغ برای مصرف کننده را ۳ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: عرضه با نرخ های بالاتر گرانفروشی است که دستگاه های مسئول باید برخورد کنند.

کاشانی تولید روزانه تخم مرغ را ۳ هزار و ۲۰۰ تن اعلام کرد و گفت: با توجه به نیاز بازار و کاهش تولید نسبت به ماه قبل روزانه ۱۰۰ تن از این مازاد بر نیاز کشور است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ گفت: بنابر آمار پنج ماهه گمرک، ۷۰ هزارتن تخم مرغ صادر شده است و اکنون هم مجوز صادرات داده نمی شود.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *