مدیرعامل شرکت سالمین تأکید کرد: تولید در شرایط جنگ اقتصادی؛ از تأمین دشوار مواد اولیه تا حفظ معیشت کارکنان+ویدئو

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=137371
زمان خواندن 2 دقیقه

علی‌اصغر کشفی گفت: صنعتگران با تأمین مواد اولیه به چند برابر قیمت و جلوگیری از تعدیل نیرو، در خط مقدم جنگ اقتصادی برای حفظ معیشت مردم ایستاده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، علی‌اصغر کشفی، مدیرعامل شرکت سالمین (هلدینگ شیرین‌عسل) و عضو هیئت مدیره انجمن شیرینی و شکلات با اشاره به چالش‌های بی‌سابقه در زنجیره تأمین، از مقاومت صنعتگران برای حفظ چرخه تولید و اشتغال در شرایط جنگ اقتصادی خبر داد.

کشفی با بیان اینکه تولیدکنندگان اکنون در یک “جنگ تمام‌عیار اقتصادی” فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: تأمین مواد اولیه با چندین برابر قیمت، تلاشی است که ما برای فعال نگه داشتن خطوط تولید انجام می‌دهیم. رسالت ما در این شرایط، حفظ نیروی انسانی و پرداخت منظم حقوق است تا معیشت مردم تحت‌الشعاع بحران‌ها قرار نگیرد.

مدیرعامل شرکت سالمین با اشاره به بخشنامه‌های ناگهانی مانند ممنوعیت فروش روغن فله، آن را ناشی از عدم شناخت کافی مسئولان از ماهیت صنعت دانست. وی تأکید کرد: اگر در تدوین بخشنامه‌ها از نظرات بخش خصوصی بهره‌مند شویم، بسیاری از این موانع خودساخته ایجاد نخواهند شد. ما انتظار داریم سازمان‌ها در این وضعیت دشوار، به جای ایجاد چالش، دست ما را برای تأمین و تولید باز بگذارند.

وی با برشمردن مشکلات ناترازی در بخش‌های برق، آب، گاز و همچنین دشواری‌های واردات مواد اولیه، افزود: با وجود تمام این فشارها، ما مصمم به ادامه مسیر هستیم. حضور فعال در نمایشگاه‌ها به ما کمک می‌کند تا ضمن ارائه دستاوردها، مسیر توسعه صنعت را حتی در این روزهای سخت هموار سازیم.

کشفی در پایان خواستار تعامل سازنده رسانه‌ها و مسئولین برای انعکاس واقعیت‌های تولید و یاری‌رسانی در رفع موانع ساختاری شد تا صنعت شیرینی و شکلات بتواند همچنان به عنوان یک رکن پایدار در اقتصاد کشور ایفای نقش کند.

سرویس خبری: صنعت غذا

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *