نقش حیاتی منابع انسانی در بهبود محصولات کشاورزی

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=123925
زمان خواندن 1 دقیقه

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه منابع انسانی در تحقق اهداف توسعه پایدار و بهبود محصولات کشاورزی نقش حیاتی دارد، گفت: امنیت غذایی پایدار در کشور لازمه برنامه ریزی و تلاش جهادگران در وزارت جهاد کشاورزی است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه نمایندگی ولی‌ فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، آیت الله سید حسین ربانی در دیدار با  رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی کشور گفت: امنیت ملی و استقلال غذایی کشور با راهبرد امنیت غذایی پایدار رقم خواهد خورد و اغراق نیست اگر بگوییم در دنیای امروز حساسیت امنیت غذایی در کشور به اندازه امنیت ملی بسیار بالا و حساس است.
 
وی خاطرنشان کرد: با اجرای راهبردها و سیاست های مشترک مبتنی بر تحقق امنیت غذایی میتوان به مسیر دستیابی به غذایی سالم حرکت کرد.
 
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی مساله منابع انسانی را یک چالش جدی عنوان و تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و توانمندسازی این منابع می‌تواند به پیشرفت بخش کشاورزی کشور کمک شایانی کند.

سرویس خبری: کشاورزی

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *