امیرهوشنگ بیرشک گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخایر بازرگانی دولتی، مشکلی در توزیع روغن نداریم.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیرهوشنگ بیرشک گفت: بنابر آمار در مهر ۱۴۰ هزار تن و آبان ۱۶۰ هزار تن روغن تولید و توزیع شد.
به گفته او، تولید و توزیع مطابق با برنامه و پیش بینی ها در حال انجام است و مشکل خاصی در تخصیص ارز برای واردات دانه های روغنی یا روغن خام نداریم.
بیرشک می گوید: با توجه به وضعیت تولید و ذخایر بازرگانی دولتی، بازار روغن تا پایان سال آرام خواهد بود و برنامه ای برای افزایش قیمت نداریم.
دبیر انجمن روغن نباتی گفت: قیمت روغن تابع مولفه های متعددی همچون نرخ ارز، تعرفه و عوارض و … است؛ بنابراین با نوسانات این مولفه ها قیمت تغییر می کند، در غیراین صورت با استمرار روند فعلی التهابی در بازار نداریم.
سرویس خبری: صنعت غذا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان