رئیس بنیاد ملی گندمکاران: سالانه ۱۰ میلیون تن گندم مورد نیاز واحد‌های نانوایی است

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=109186
زمان خواندن 1 دقیقه

عطاالله هاشمی گفت: بنابر آمار سالانه ۱۰ میلیون تن گندم مورد نیاز واحد‌های نانوایی است که با پرداخت یارانه نان، امکان کاهش وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عطاالله هاشمی گفت: بنابر آمار سالانه ۱۰ میلیون تن گندم مورد نیاز واحد‌های خبازی است که سال گذشته در تامین گندم نان کشور به خودکفایی رسیدیم.

به گفته او، بار‌ها اعلام کرده ام که اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان اثر مّسکنی در حل مشکلات این بخش دارد و تنها راهکار اساسی این حوزه، آزادسازی نرخ نان است.

هاشمی ادامه داد: با آزادسازی نرخ آرد و نان و پرداخت یارانه مستقیم به خانوارها، جلوی سوء استفاده‌های احتمالی نظیر فروش آرد در بازار آزاد یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها گرفته می‌شود، درحالیکه به رغم اجرای طرح هوشمندسازی، متخلفان راهکار‌هایی برای استمرار تخلفات دارند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با اجرای طرح آزادسازی نرخ آرد و نان برآورد می‌شود که مصرف گندم واحد‌های نانوایی حداقل ۲۰ درصد کاهش یابد که این امر در تامین گندم مورد نیاز کشور در داخل و بی نیازی از واردات اثر گذار است.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *