اهم اخبار

احتمال تغییر نرخ خرید تضمینی گندم کم است/ بیش از ۳ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

۱ دیدگاه
image_pdfimage_print

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به اعتراضات تشکلها نرخ خرید تضمینی گندم دوباره در شورای قیمت گذاری آرد و نان درحال بررسی است اما با توجه به آنکه منابع مالی آن تامین نشده است به نظر نمی رسد تغییری در نرخ این محصول داشته باشیم.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، به نقل از تسنیم، محمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: امنیت غذایی در همه ابعاد مورد توجه این وزارتخانه است و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی مرکز تولید علم و مغز این وزارتخانه است.

وی افزود: تولیدات کشاورزی که در کشور انجام می شود ماحصل سالها تحقیقاتی است که در این سازمان انجام شده است

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بخش تحقیقات و اجرا در بخش کشاورزی را به یکدیگر متصل می کنیم تا نتیجه تحقیقات به بخش اجرا در آید و مردم از مزایای این تحقیقات بهره ببرند.

آقامیری در پاسخ به سوالی در ارتباط با تغییر احتمالی نرخ خرید تضمینی گندم تصریح کرد: شورای قیمت گذاری آرد نرخ هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان را برای گندم تعیین تصویب و ابلاغ کرده است اما با توجه به اعتراضاتی که توسط تشکلها صورت گرفته است این نرخ مجددا در حال بررسی است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برای افزایش نرخ خرید تضمینی گندم باید ابتدا منابع مالی آن نیز تامین شود به نظر نمی رسد تغییری در نرخ این محصول داشته باشیم.

خرید تضمینی گندم ۴۲ درصد افزایش یافت

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا به امروز بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها داده شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴۲ درصد افزایش یافته است.

آقامیری تاکید کرد: امیدواریم تا پایان شهریور بتوانیم حداقل ۸ میلیون تن خرید تضمینی گندم داشته باشیم.

وی در پاسخ به سوال دیگر درباره آنکه آیا تغییری در نرخ نان در برخی از استانها داشته ایم یا خیر، گفت: قیمت نان باید در شورای آرد و نان و توسط خود استانداری هر استان به طور جداگانه تعیین شود.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: تسنیم

سمن مجتهدی
بعدی

نوشته های مرتبط

نظر برای این مطلب

  1. محمدی says:

    دولت به قیمت واقعی گندم از کشاورز خریداری کند،نانوایی هم به قیمت واقعی نان را به مردم داده، کسانی که می خواهند نان یارانه ای بگیرند ما تفاوت آن از مبلغ نقدی یارانه آنها کسر گردد. آنگاه کشاورز ضرر نمی کند، تولید زیاد،ضایعات نان کم و نان با کیفیت به دست مردم می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *