اهم اخبار

با ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی آغاز شد؛ خرید حمایتی انواع سیب درختی با مصارف صنعتی

بدون دیدگاه
image_pdfimage_print

طرح خرید و فروش حمایتی سیب با نظارت و مسئولیت کارگروهی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی به عنوان رئیس، مدیر تعاون روستایی استان (دبیر) و نمایندگان سازمان صنعت و معدن، نظام صنفی کشاورزی منطقه و مباشر خرید و فروش بعنوان عضو، انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز)؛ به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی طی ابلاغی رسمی خطاب به دکتر حسین شیرزاد رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، شرایط و نحوه خرید حمایتی محصول سیب درختی درجه ۳ (سیب صنعتی) را به منظور جلوگیری از ضرر و زیان باغداران سیب کشور اعلام کرد.

حسین شیرزاد درباره این تصمیم اظهار کرد: در راستای سیاست‌های حمایتی دولت و در اجرای برنامه خرید حمایتی محصولات کشاورزی و به استناد پنجاه و پنجمین جلسه کارگروه تنظیم بازار کشور، سازمان و شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران موظف به خرید حمایتی سیب درختی درجه ۳ به مبلغ هر کیلوگرم ۸ هزار ریال جهت تحویل در مراکز خرید و کارخانجات فرآوری طرف قرارداد شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه سال جاری، بلطف بارش‌های مناسب، سال آور محصول سیب در کشور ما به حساب می‌آید، تصریح کرد: مطابق ابلاغیه وزیر محترم، سیب‌های خریداری شده می‌بایست تمیز و عاری از مواد خارجی اعم از فضولات حیوانی، سنگ و خاک، گل و اندام گیاهی، لهیدگی ناشی از عوارض مکانیکی و سوختگی بر اثر آفتاب بوده و حداکثر سطح مجاز آفات، سموم و نارسی میوه به ترتیب تا ۱۰ ، ۱۶  و ۶ درصد   و حداکثر تعداد میوه در هر کیلوگرم بمیزان ۱۵ عدد تعیین شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط با تاریخ اجرای طرح خرید حمایتی، استان‌های هدف و نحوه خرید خاطرنشان کرد: خرید انواع سیب از تاریخ ۱۳۹۸/۸/۸ لغایت ۱۳۹۸/۹/۱۵ بوده و استان‌های محل اجرای طرح، بنا بر درخواست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و به تشخیص این سازمان تعیین خواهد شد. همچنین خریداری محصول می بایست با استفاده از سامانه خرید و فروش سازمان و صرفاً از تولیدکنندگان و باغداران انجام گردد و خرید از عوامل واسطه و دلال به هیچ وجه مجاز نخواهد بود.

شیرزاد همچنین درباره چگونگی نظارت بر روند اجرای طرح یادآور شد: خرید و فروش محصول، کلا” با نظارت و مسئولیت کارگروهی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی (رئیس کارگروه) مدیر تعاون روستایی استان (دبیر)، نماینده سازمان صنعت و معدن و نماینده نظام صنفی کشاورزی منطقه و مباشر خرید و فروش به عنوان عضو انجام خواهد شد.

سرویس خبری: کشاورزی

آرش مجتهدی

نویسنده

آرش مجتهدی

بعدی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *