مدیرعامل گروه چای فرزین: با جلوگیری از واردات، تامین چای مصرفی کشور با خطر جدی مواجه می شود +ویدیو

لینک کوتاه

https://agrofoodnews.com/?p=96653
زمان خواندن 2 دقیقه

به گزاش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی”اگروفودنیوز”،مهندس حسین حسینی در حاشیه سی امین نمایشگاه ایران اگروفود گفت:گروه چای فرزین به صورت تخصصی در حوزه چای در بحث واردات و صادرات فعالیت می کند،این شرکت چند سالی است در حوزه چای ایرانی و صادرات آن معطوف شده است.

حسینی افزود : علاوه بر صادرات، این شرکت با توجه به مشکلاتی که وجود دارد در حوزه واردات چای خارجی نیز فعال است و در تامین مصرف داخلی چای کشور تلاش می کند.

مدیرعامل گروه چای فرزین چالش اصلی صنعت چای گفت: در هر دو حوزه واردات و صادرات با چالشهای مواجه هستیم،هفت ماهی است که بحث واردات با مشکل روبرو است و ثبت سفارش و تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی و جهاد کشاورزی متوقف شده است و با توجه سرانه مصرف بالای چای در کشور، تولید داخل کفایت نمی کند ونیاز به واردات وجود دارد . ولی متاسفانه با سو مدیریت در اواخر سال گذشته و ابتدای امسال ، اکنون فعالیت همه برندهای چای در زمینه واردات خود را متوقف شده است.

وی در خصوص انتظار از مسئول گفت : این صنعت نیازمند حمایت جدی دولت است و تامین ارز باید صورت بگیرد و اعتبار کشور با عدم تخصیص ارز در خطر است و اکنون به بسیاری از شرکت های خارجی بدهکار است.

حسینی افزود : هماهنگی ارگان ها از جمله وزارت جهاد، گمرک و بانک مرکزی بابت تامین ارز باید شکل بگیرد و با از سرگیری واردات و تامین چای کشور به خطر نیافتد.

این کارآفرین صنایع غذایی کیفیت سی امین نمایشگاه ایران اگروفود را خوب ارزیابی کرد و گفت : توانمندی صنایع غذایی کشور را با حضور شرکت های مختلف در زمینه تولید و تجهیزات و ماشین آلات در این نمایشگاه به خوبی به نمایش در آمد.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *